ASAYİŞ
Yayınlanma : 23 Ocak 2026 13:42

Manisa'da mobilya atölyesi alevlere teslim oldu, hasar büyük!

Manisa'da mobilya atölyesi alevlere teslim oldu, hasar büyük!
Manisa Turgutlu'da bir mobilya atölyesinde çıkan yangın maddi hasarla sonuçlandı. İtfaiye ekipleri alevleri kontrol altına alırken, olayda can kaybı yaşanmadı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki bir mobilya atölyesinde çıkan yangın, maddi hasara neden oldu. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın, bölge halkını endişelendirdi.

teknik yapı

SANAYİ SİTESİNDE ALEVLER YÜKSELDİ

Turgutlu ilçesi Fatih Sanayi Sitesi 107. Sokak'ta bulunan mobilya atölyesinde bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın, kısa sürede büyüdü. Çevredeki vatandaşların dumanları fark edip hemen ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi yönlendirildi. Ekipler, alevlerin daha fazla yayılmasını önlemek ve kontrol altına almak için yoğun bir çaba gösterdi.

CAN KAYBI YAŞANMADI, MADDİ HASAR TESPİT EDİLDİ

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, alevlere anında müdahale ederek yangının kontrol altına alınmasını sağladı. En büyük endişe, yangının çevredeki diğer iş yerlerine sıçramasıydı. Ancak itfaiye ekiplerinin titiz çalışması sayesinde bu tehlike önlendi. Soğutma çalışmaları devam ederken, yangın sırasında atölyede kimsenin bulunmadığı bilgisi verildi. Can kaybı veya yaralanma olmaması sevindirici bir gelişme olsa da, mobilya atölyesinde önemli ölçüde maddi hasar meydana geldiği belirtildi. Yangının çıkış nedenini belirlemek üzere soruşturma başlatıldı.