EĞİTİM
Yayınlanma : 14 Kasım 2025 22:06

Manisa'da kamu çalışanlarına afet bilinci eğitimi düzenlendi

Manisa'da kamu çalışanlarına afet bilinci eğitimi düzenlendi
Manisa'da kamu çalışanları ve muhtarlar için düzenlenen afet bilinci eğitiminde, katılımcılara afet öncesi ve sonrası yapılması gerekenler anlatıldı.

Manisa'da AFAD ekipleri, Sarıgöl'de kamu çalışanları ve muhtarlar için afet bilinci eğitim programı gerçekleştirdi.

teknik yapı

AFET BİLİNCİ İÇİN HAZIRLIKLAR

Bu eğitimde katılımcılara afet öncesi hazırlık ve doğru davranış biçimleri hakkında kapsamlı bilgiler verildi. Eğitim sırasında katılımcıların soruları dikkatlice yanıtlandı ve bu tür etkinliklerin sürekliliği vurgulandı. Manisa Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim, Sarıgöl Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

EĞİTİME KATILIMCI GÖRÜNÜMÜ

Sarıgöl Hükümet Konağı'nın çalışanları ile merkez mahalle muhtarları ve azalarının katıldığı eğitimde, afet öncesi hazırlıkla birlikte, afet sonrası yapılması gerekenler hakkında da detaylı bilgilendirmeler yapıldı. Eğitim sonunda katılımcıların merak ettikleri sorular, uzman eğitmen tarafından yanıtlanarak afet bilincinin artırılması hedeflendi. Yetkililer, benzer eğitimlerin il genelinde devam edeceğini belirtti.