Manisa'da dikkatsiz U dönüşü kazaya yol açtı: 2 kişi yaralandı

Manisa Kula'da U dönüşü yapan otomobilin seyir halindeki başka bir araçla çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.Manisa'da dikkatsiz U dönüşü kazaya yol açtı: 2 kişi yaralandı
Manisa'nın Kula ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, U dönüşü yapan bir otomobilin seyir halindeki başka bir araçla çarpışması sonucu iki sürücü yaralandı. Kaza anı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

ARAÇLAR YOL KENARINDA DURABİLDİ
Olay, saat 15.00 sularında 4 Eylül Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Adil E. yönetimindeki 45 RY 288 plakalı otomobil, U dönüşü yapmaya çalıştığı sırada, aynı caddede ilerleyen Yiğit G.'nin kullandığı 45 ACG 202 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan 45 ACG 202 plakalı otomobil, yol kenarında park halinde bulunan başka bir araca çarparak durabildi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Çarpışmanın şiddetiyle her iki otomobilin sürücüsü de yaralandı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından yaralılar, Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.
- 12:37İzmir'de kentsel dönüşüm mağdurları, CHP yönetimini protesto etti
- 12:27Köyceğiz BİLSEM'den sanat alanında üç bildiri kabul edildi
- 12:17Datça'da kadın üreticilerden çağla turşusu ile ekonomik hamle
- 12:1323 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu 18 Nisan’da Oasıs Bodrum’da
- 12:08Çin'in maden iştahı kabardı: Türkiye'nin maden ihracatında rekor artış!




