Manisa'da Çıraklık Okulu'nun inşaatı hızla sürüyor

Manisa'nın Yunusemre ilçesindeki Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi'nin inşaatı %50 tamamlandı. Yılbaşına kadar tamamlanması hedefleniyor ve 16 sınıf ile çeşitli atölyeler içerecek.
Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan ve halk arasında 'Çıraklık Okulu' olarak bilinen Yunusemre Mesleki Eğitim Merkezi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Yüklenici firma yetkilileri, inşaatın yüzde 50'sinin tamamlandığını ve yılbaşına kadar tamamlanmasını beklediklerini açıkladı.

İNŞAATTA SON DURUM
Bodrum ve zemin katın tamamlandığı, iki kat daha inşa edileceği belirtildi. Yetkililer, herhangi bir aksama yaşanmaması halinde inşaatın yılbaşına kadar tamamlanacağını ifade etti. Geriye kalan işler için dört aylık bir süreç öngörülüyor ve iş planının aksamadan devam ettiği bildirildi.
MERKEZİN İÇERİĞİ
Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli, merkezin 16 sınıfın yanı sıra Çok Amaçlı Salon, Cilt Bakım ve Kuaförlük Atölyesi, El Sanatları Atölyesi, Dikiş Nakış Atölyesi, Yiyecek İçecek Atölyesi, Resim Dersliği, Müzik Dersliği, İdari Odalar, Öğretmenler Odası, bay/bayan mescit, çocuk oyun odası, malzeme odası, kantin, arşiv, sığınak ve depo gibi alanları içereceğini açıkladı. Tamamlandığında bölgedeki mesleki ve teknik eğitime önemli katkı sağlayacak olan merkez, eğitim alanında büyük bir eksikliği giderecek.
- 11:26Samsun sahillerinde boğulma vakalarına karşı kritik uyarılar!
- 11:19JPMorgan, Türk lirasından yüzde 55 kâr elde ederek pozisyonunu kapattı
- 11:11Sahil Güvenlikten tekneye alkol baskını: Belgeler eksik çıktı, içkilere el konuldu
- 11:04Mersin'de tekstil iş yerindeki yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü
- 10:57İzmir'de elektrikli araçlara büyük müjde: Otoparklarda yarı fiyatına park!




