• satrıda dörüm bayram
MAGAZİN
Yayınlanma : 01 Haziran 2026 12:53

Manisa'da Bengü rüzgarı esti: Binlerce kişi ayağa kalktı

Manisa'da Bengü rüzgarı esti: Binlerce kişi ayağa kalktı
Manisa Kültür Yolu Festivali'nin ikinci gününde sahne alan Bengü, binlerce kişiye unutulmaz bir konser deneyimi yaşattı. Sanatçı, sevilen şarkılarıyla dinleyicileri coşturarak geceye damgasını vurdu.
Manisa'da Bengü rüzgarı esti: Binlerce kişi ayağa kalktı

Manisa Kültür Yolu Festivali, ikinci gününde adeta bir müzik ziyafetine sahne oldu. Ünlü sanatçı Bengü, binlerce hayranının akın ettiği bir konserde sahne alarak izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

sempati mobilya

Manisa\

MÜZİK SEVERLER COŞTU

Perşembe Pazarı Otopark Alanı'nda gerçekleştirilen festival kapsamında sahneye çıkan Bengü, sevenleriyle buluştu. Sanatçının sahneye çıkmasıyla birlikte festival alanını dolduran kalabalık, büyük bir alkışla karşıladı. Gece boyunca Bengü'nün seslendirdiği birbirinden sevilen şarkılar, alanı dolduran binlerce kişiyi coşturdu.

Manisa\

SAYGI VE SEVGİYLE KARŞILANDI

Bengü, "Gezegen", "Korkma Kalbim" ve "Saygımdan" gibi dillere pelesenk olmuş eserlerini seslendirirken, binlerce kişi sanatçıya eşlik etti. Sahnedeki enerjisi ve etkileyici yorumuyla dinleyicilerden tam not alan sanatçı, Manisa Kültür Yolu Festivali'nin ikinci gününe damgasını vurdu. Renkli görüntülere sahne olan konser, festival coşkusunu zirveye taşıdı.