Manisa'da abartı egzoz denetimlerinde büyük ceza kesildi

Manisa'da abartı egzoz ve yüksek ses denetimlerinde 6 günde 2 milyon 133 bin 404 lira ceza kesildi ve 66 araç trafikten men edildi.
Manisa'da gerçekleştirilen yüksek ses ve abartı egzoz denetimlerinde birçok sürücüye işlem yapıldı. Denetimlerin yapıldığı 6 gün boyunca toplam 2 milyon 133 bin 404 lira ceza kesildiği ve 66 aracın trafikten men edildiği bildirildi.

DENETİMLER 18-23 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA YAPILDI
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçe trafik birimleri, 18-23 Şubat tarihleri arasında abartı egzoz ve yüksek ses çıkaran araçlara yönelik geniş çaplı bir denetim gerçekleştirdi. Bu uygulamalara 40 ekip ve 64 personel katıldı.

2 BİN 197 ARAÇ KONTROL EDİLDİ
Denetimlerde toplam 2 bin 197 araç ve sürücüsü kontrol edildi. Yapılan incelemelerde, kusurlu bulunan 413 araç ve sürücüsüne 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu kapsamında işlem yapıldığı öğrenildi. Abartı egzozdan 8 araç ve sürücüsüne, yüksek ses çıkarmaktan 26 araç ve sürücüsüne ve diğer maddelerden ise 379 araç ve sürücüsüne cezai işlem uygulandı.
- 10:07Dipsizgöl'ün renk değişimi, ziyaretçileri hayal kırıklığına uğrattı
- 09:58Ajan filmlerinin efsanevi uydu telefonu Aydın'da yeniden canlandı!
- 09:51Bayram dönüşü için sürücülere önemli uyarılar
- 09:44Bursa'da kontrolden çıkan otomobil tarlaya uçtu: 4 yaralı
- 09:36Kentsel dönüşümde imzalar evinizi uçuruyor, borç batağına sürüklüyor: Uzmanlar uyarıyor!





