Malatya Yeşilyurtspor, Silifke Belediyespor'u tek golle geçti

Nesine 3. Lig'de Malatya Yeşilyurtspor, sahasında Silifke Belediyespor'u 1-0 mağlup etti. Silifke ekibi iki kırmızı kart gördü.
Nesine 3. Lig 2. Grup'ta heyecan dolu bir maçta Malatya Yeşilyurt Spor Kulübü, kendi sahasında Silifke Belediyespor'u 1-0'lık skorla mağlup etti.

MAÇIN KİLİT ANLARI VE KARTLAR
Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada hakem Samet Yağcı, Akın Karabacak ve Anıl Gökberk Sarı düdük çaldı. Malatya Yeşilyurtspor adına golü 54. dakikada Yunus Emre Atsız kaydetti. Silifke Belediyespor ise maç boyunca 23. dakikada Gürcan Gözüm ve 56. dakikada Uğur Ahmet Özder'in kırmızı kart görmesiyle 9 kişi kaldı.

OYUNCU VE TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞİKLİKLERİ
Malatya Yeşilyurtspor Teknik Direktörü Taner Araz, Furkan Söyler'in yerine Mustafa Umut Zaif'i, Alperen Karaca'yı Tahsin Yılmaz'ın yerine ve Mehmet Biricik ile Yavuz Alp Gün'ü de oyuna sonradan dahil etti. Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Gürsoy Turan ise İlkay İşler, Yasin Reis ve Hakan Berfun Sayar gibi oyuncuları sahaya sürdü. Maçta sarı kartlar da çıktı; Malatya Yeşilyurtspor'dan Tahsin Yılmaz, Furkan Söyler, Eren Bilen; Silifke Belediyespor'dan ise Tayyip Kanarya, Uğur Ahmet Özder ve Yasin Reis sarı kart gören isimler oldu.
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı
- 03:41ABD Kongresi'nde taciz iddiaları ortalığı karıştırdı: İki isim görevden ayrıldı
- 03:31Kredi kartı ile borç kapatma yöntemi: Uzmanlardan uyarılar
- 03:21Milyonlarca esnaf ve çiftçiyi ilgilendiriyor: 5 yıl erken emeklilik kapıda!
- 03:11ABD'de şirket kurmak yeterli değil, ödeme sistemine entegre olmak şart




