Malatya'nın Battalgazi ilçesi Orduzu mevkiinde bulunan Turgut Özal Tabiat Parkı'ndaki Olimpik Açık Yüzme Havuzu, 2025 yaz aylarında vatandaşların hizmetine sunuldu. Havuzun kullanım gün ve saatleri ile giriş ücretleri belirlendi.
HAVUZ KULLANIM SAATLERİ
Malatyalılar, yaz sıcaklarında serinlemek için Olimpik Açık Yüzme Havuzu'nu kullanabilecekler. Hafta içi, pazartesi günleri genel temizlik nedeniyle havuz kapalı olacak. Salı, çarşamba ve perşembe günleri saat 14.00 - 18.00 arasında erkekler, cuma günü ise aynı saatlerde kadınlar havuzdan yararlanabilecek. Hafta sonları cumartesi günleri kadınlar, pazar günleri ise erkekler 14.00 - 18.00 saatleri arasında havuzda yüzme imkanı bulacak.
GİRİŞ ÜCRETLERİ
Giriş ücretleri sivil vatandaşlar için 150 TL, öğrenciler için 75 TL olarak belirlendi. Engelliler ve özel ihtiyaçlı çocuklar için 40 TL, sporcu ve okul spor kulüpleri için kişi başı 80 TL, tescilli kulüplerin yüzme, su topu ve modern pentatlon branşlarında 1 saatlik antrenman ücreti ise kişi başı 80 TL olarak uygulanacak. Şehit ve gazilerin birinci derece yakınları ile gazilerin kendileri havuzdan ücretsiz faydalanabilecek.







