Malatya'da polis ekipleri, sokak satıcılarına yönelik başarılı bir operasyon düzenledi. Bu operasyon sonucunda, tam 2 bin 263 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi ve iki şüpheli gözaltına alındı.
BÜYÜK MİKTARDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 'torbacı' olarak bilinen sokak satıcılarına karşı titiz bir çalışma yürüttü. Fiziki takibin ardından gerçekleştirilen operasyonda, belirlenen iki ikamette ve iki şahsın üzerinde yapılan aramalarda, şok edici miktarda metamfetaminin yanı sıra iki adet ruhsatsız tabanca, bir adet ruhsatsız tüfek ve üç adet hassas terazi de bulundu.
OPERASYON SONUCU İKİ KİŞİ GÖZALTINDA
Gerçekleştirilen başarılı operasyonun ardından, gözaltına alınan iki şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ederken, uyuşturucu ticaretiyle mücadelede önemli bir adım daha atılmış oldu.








