ASAYİŞ
Yayınlanma : 05 Aralık 2025 06:32
Malatya'da gizli çakarlı araç yakalandı, 30 gün trafikten men edildi

Malatya'da çakar tertibatı bulundurduğu tespit edilen araç sürücüsüne para cezası kesildi ve araç 30 gün trafikten men edildi.
Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, çakar tertibatı bulundurduğu ihbar edilen bir araç, polis ekiplerince durduruldu ve incelendi. Yapılan kontrollerde, aracın ön tamponu ile radyatör bölümü arasına gizlenmiş bir sesli ikaz sistemi ve araç içinde megafon düzeneği tespit edildi.

ARAÇTAKİ GİZLİ DÜZENEK ORTAYA ÇIKTI
Polisin yaptığı incelemede, sürücü B.K.'nın usulsüz tertibat bulundurduğu belirlendi. Bu tespit üzerine, sürücüye idari para cezası uygulandı ve araç 30 gün süreyle trafikten men edildi.
CEZAİ İŞLEMLER HIZLA UYGULANDI
Olay, trafik kurallarına aykırı ekipman kullanımının ciddi sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililer, bu tür usulsüzlüklerle mücadele etmeye devam edeceklerini belirtti.
- 10:14Peru'da Dağa Kazınmış 5 Bin Delik: İnka Muhasebe Sırrı Çözülüyor!
- 10:07Dipsizgöl'ün renk değişimi, ziyaretçileri hayal kırıklığına uğrattı
- 09:58Ajan filmlerinin efsanevi uydu telefonu Aydın'da yeniden canlandı!
- 09:51Bayram dönüşü için sürücülere önemli uyarılar
- 09:44Bursa'da kontrolden çıkan otomobil tarlaya uçtu: 4 yaralı





