Malatya'da bıçaklı kavgada 2 kişi gözaltına alındı

Malatya'da çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralanırken, olayla ilgili 2 zanlı gözaltına alındı.
Malatya'da iki grup arasında yaşanan bıçaklı kavga sonucunda 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Olay, Battalgazi ilçesinin Çöşnük Mahallesi'nde meydana geldi.
KAVGA NEDENİ BELİRSİZ
Edinilen bilgilere göre, Şehit Levent Yerli Sokak'ta iki grup arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü ve M.M.A. ile M.B. bıçak darbeleri alarak yaralandı. Zanlılar olayın ardından hızla kaçtı.
YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Yaralılar, Battalgazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. M.B.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olayın zanlıları D.B. ile A.T.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
- 10:57İzmir'de elektrikli araçlara büyük müjde: Otoparklarda yarı fiyatına park!
- 10:49Başkan Tugay, Kiraz'da yol ve asfalt müjdesi verdi
- 10:42Brad Pitt, penis kremi firmasıyla davalık oldu: İsim krizi büyüyor
- 10:35Ilıca'da 77 yıllık bayramlaşma geleneği coşkuyla sürdü
- 10:28Karadeniz'in sesi Kazım Koyuncu'nun hayatı beyaz perdede canlanıyor: Cem Yiğit Üzümoğlu başrolde






