Malatya'da alacak kavgası silaha dönüştü: 2 kişi yaralandı

Malatya'da alacak meselesi yüzünden çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü; iki kişi yaralandı, şüpheli yakalandı.Malatya'da alacak kavgası silaha dönüştü: 2 kişi yaralandı
Malatya'nın Battalgazi ilçesinde, alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Olayda iki kişi bacaklarından yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

OLAY SAAT 11.45'TE PATLAK VERDİ
Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Sarıcıoğlu Mahallesi'ndeki Eski Şire Pazarı Sahur Sokak'ta, öğle saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, E.B. ile İ.A. ve B.E. arasında bir alacak verecek anlaşmazlığı yaşandı ve bu tartışmaya dönüştü.

SİLAHLA ATEŞ AÇILDI
Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine, E.B. silahını çekerek ateş açtı. Açılan ateş sonucunda İ.A. ve B.E., bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Şüpheli E.B. ise olay yerinden hemen kaçtı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ardından her iki yaralı da Battalgazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaçan şüpheli E.B. kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
- 10:48Alnına yanlış yazdırdığı kelimeyle servet kazandı: Kripto dünyasında sansasyonel olay!
- 10:39Defne Eser'in ilhamıyla geliştirilen yapay zeka sistemi dünya ikincisi oldu
- 10:29Yaz gelsin diye uygulanan popüler diyetler sağlığınızı tehlikeye atıyor olabilir!
- 10:19İZAZDER'den Türk dünyası ile sanayi buluşması
- 10:09Cilt kanserine karşı ücretsiz tarama: Muğla'da erken teşhis umudu yeşerdi




