Denizli'de, gençlerin sporla buluşmasını ve sosyal bağlarını güçlendirmesini hedefleyen 'Mahallemde Maç Var' turnuvası heyecanı sürüyor. Bu anlamlı organizasyonda, Buldan ilçesinin Dörteylül Futbol Takımı, gösterdiği performansla adını çeyrek finale yazdırarak il bazında büyük bir başarıya imza attı.
GENÇLER SPORLA BÜYÜYOR
Denizli Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü'nün iş birliğiyle hayata geçirilen proje, gençlerin boş zamanlarını verimli geçirmelerini sağlamayı, onları zararlı alışkanlıklardan uzak tutmayı ve mahalleler arasındaki dayanışmayı pekiştirmeyi amaçlıyor. Buldan'da da ilçe emniyet müdürlüğünün koordinasyonunda yürütülen turnuvada, Dörteylül Mahallesi Takımı, il birinciliği unvanını kazanarak bu önemli organizasyonda Buldan'ı temsil etme hakkını elde etti.
ÇEYREK FİNAL HEYECANI
Şimdi gözler çeyrek finalde. Buldan Dörteylül Futbol Takımı, çeyrek finalde Çardak ilçesinin birincisiyle karşı karşıya gelecek. Nefesleri kesecek mücadele, 13 Mayıs tarihinde saat 13:00'te Akvadi Stadyumu'nda oynanacak. Bu maç, sadece bir spor karşılaşması olmanın ötesinde, mahalle ruhunun ve gençlerin enerjisinin sahalara yansıdığı bir şölen niteliği taşıyor.








