Madrid'de restore edilen binanın çökmesi: 2 ölü, 10 yaralı

İspanya'nın başkenti Madrid'de restore edilen bir binanın çökmesi sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi, 10 kişi ise yaralandı. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken, çökmenin ihmalden kaynaklandığı iddia ediliyor.
İspanya'nın başkenti Madrid'de restore edilmekte olan bir binanın çökmesi üzerine meydana gelen olayda 2 kişi hayatını kaybederken, 10 kişi de yaralandı.

MADRID'DE BİNA ÇÖKTÜ
Madrid kent merkezinde öğle saatlerinde yaşanan çökme sonrasında, bina içerisinde bulunduğu düşünülen ve haber alınamayan 4 kişiden 2'sinin cansız bedenine ulaşıldı. Diğer 2 kişiyi arama çalışmaları ise devam ediyor. Madrid Belediye Başkanı Jose Luis Martinez Almeida, yaptığı açıklamada, çöken binada bulunan 3 erkek işçi ve 1 kadın yöneticiden 2'sinin cesedine ulaşıldığını doğruladı. Almeida, itfaiye ekiplerinin köpekler yardımıyla sürdürdüğü arama kurtarma çalışmalarının, ek bir çöküntü riskini önlemek amacıyla büyük bir dikkatle yürütüldüğünü belirtti. Madrid yerel yönetiminden alınan bilgilere göre, olayda biri ağır olmak üzere toplam 10 işçinin yaralandığı ifade edildi. İspanyol basınında yer alan haberlere göre, binanın bir otele dönüştürülmesi amacıyla restorasyon sürecinde olduğu ve ilk belirlemelere göre çökmenin 'işçilerin ihmalinden kaynaklandığı' yönünde iddialar bulunuyor.
- 06:48Bayburt'ta hacı adaylarına yönelik seminer düzenlendi
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!
- 06:29Çin'in en dar şehri Yanjin, mimarisiyle dikkat çekiyor
- 06:19Temassız Kart Dolandırıcılarının Yeni Gözdesi: Küçük Tutarlar Birikerek Büyük Kayıplara Yol Açıyor!
- 06:09Temassız kredi kartı kullanımı tehlikelerle dolu




