Lüleburgaz'da soba faciası yürekleri dağladı: Can kaybı 2'ye çıktı

Lüleburgaz'da bir iş yerinde meydana gelen soba patlaması sonucu çıkan yangında hayatını kaybedenlerin sayısı 2'ye yükseldi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde meydana gelen trajik soba patlaması, bir iş yerinde büyük bir faciaya yol açtı. Olayda hayatını kaybedenlerin sayısı ne yazık ki ikiye yükseldi.

SANAYİ SİTESİNDE ŞOK YAŞANDI
Yeni Sanayi Sitesi'ndeki bir iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle sobanın infilak etmesi sonucu çıkan yangın, kısa sürede etrafı sardı. Patlamanın şiddetiyle iş yeri adeta savaş alanına dönerken, olay yerine hızla sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
ACILAR BÜYÜYOR
Patlamada ağır yaralanan üç kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak ne yazık ki, yaralılardan K.Ş. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ardından, diğer ağır yaralı Eralp Çoralı da hastanede yaşamını yitirdi. Bu acı kayıplarla birlikte, olaydaki can kaybı sayısı ikiye yükselmiş oldu. Yaşanan bu elim olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.
- 08:53Muğlaspor 1. Lig'de! Tarihi zafer kutlamaları şehirde coşkuyla yankılandı
- 08:43İstiridye kabuklarıyla kıyıları kurtaran kadın: Kaysha Kenney'nin ilham veren hikayesi
- 08:33Otoyol inşaatı altından 2200 yıllık Kelt hazinesi çıktı: 13 bin torba altın ve mücevher!
- 08:23ABD ve Çin arasında tarihi ticaret anlaşması: Yeni bir dönemin başlangıcı
- 08:13Trump'ın yapay zeka oyunu: Kelepçeli uzaylıyla 'gizemli' paylaşım!




