ASAYİŞ
Yayınlanma : 28 Mart 2026 05:31

Lüleburgaz'da korkunç zincirleme kaza: 2 yaralı, otomobil alev topuna döndü!

Lüleburgaz'da korkunç zincirleme kaza: 2 yaralı, otomobil alev topuna döndü!
Lüleburgaz'da zincirleme kazada 2 kişi yaralandı, 4 otomobilden biri alev alıp kullanılamaz hale geldi. Kaza sonrası trafik aksarken, soruşturma başlatıldı.
Lüleburgaz'da korkunç zincirleme kaza: 2 yaralı, otomobil alev topuna döndü!

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde yaşanan zincirleme trafik kazası, günün en dikkat çekici olaylarından biri oldu. İstanbul-Edirne yolu üzerindeki Kırıkköy Köprüsü'nde meydana gelen kazada, dört otomobilin karıştığı çarpışma sonucu iki kişi yaralanırken, bir araç adeta alev aldı.

teknik yapı

ALEV ALAN OTOMOBİL KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Kazaya karışan 59 NC 555, 39 NM 248, 39 AAL 564 ve 59 PS 850 plakalı araçlardan 59 NC 555 plakalı otomobil, çarpışmanın etkisiyle alevlere teslim oldu. İhbar üzerine olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri, yanan araca müdahale ederek yangını kontrol altına aldı ve söndürdü. Yangın, söz konusu otomobili tamamen kullanılamaz hale getirdi.

YOL TRAFİĞE AÇILDI, SORUŞTURMA BAŞLADI

Kazada yaralanan iki kişi, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Diğer araçlarda ise maddi hasar oluştu. Zincirleme kaza nedeniyle Edirne yönüne trafik bir süre kontrollü olarak durduruldu. Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları tamamlanmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı. Polis ve jandarma ekipleri, kazanın nedenine ilişkin detaylı bir inceleme başlattı.