Kuzey Marmara Otoyolu'nda şok baskın: 7 düzensiz göçmen yakalandı, 2 organizatör tutuklandı!

Sakarya'da jandarma, Kuzey Marmara Otoyolu'nda durdurduğu araçta 7 Suriyeli düzensiz göçmen yakaladı. Olayla ilgili 2 göçmen kaçakçısı tutuklandı, araç sürücüsüne ise ağır para cezası uygulandı.
Sakarya İl Jandarma Komutanlığı, düzensiz göç ve insan kaçakçılığıyla mücadele kapsamında Kuzey Marmara Otoyolu üzerinde önemli bir operasyon gerçekleştirdi. Ekiplerin yol kontrolü sırasında durdurulan bir araçta tam 9 düzensiz göçmen bulundu.

7 SURİYE UYRUKLU GÖÇMEN YAKALANDI
Yapılan incelemelerde, yakalanan göçmenlerden 7'sinin Suriye uyruklu olduğu ve yasa dışı yollarla Türkiye'ye giriş yaptığı tespit edildi. Kimlik tespiti ve idari işlemlerin ardından düzensiz göçmenler İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

ORGANİZATÖRLERE AĞIR CEZA
Operasyonun devamında, göçmen kaçakçılığına aracılık ettiği belirlenen 2 şüpheli organizatör yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca, göçmenleri taşıyan araç sürücüsüne ve tescil sahibine toplam 104 bin 252 TL idari para cezası kesildi ve araç 15 gün süreyle trafikten men edildi.
- 00:09Bayram dönüşü kabusu: Tekirdağ-İstanbul yolu akşamı esir aldı
- 23:07İran, ABD'nin dondurulmuş varlıklarına erişim izni verdiğini açıkladı
- 22:15Paris Saint-Germain, Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti: Üst üste 2. zafer!
- 21:27Köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü şarampole uçtu: Anne ve bebeği yaralandı
- 21:02Taşoluk Tüneli adeta savaş alanına döndü: 6 araç birbirine girdi, 2 kişi yaralandı





