Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde meydana gelen trafik kazası, bölgeyi yasa boğdu. Olayda iki kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

TRAJEDİ YOL KENARINDA SON BULDU
Tavşanlı-Tunçbilek karayolu üzerindeki Ekmekçi Dede mevkisinde yaşanan kaza, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle trajik bir sonuca ulaştı. Edinilen bilgilere göre, İsmail Kıvrak idaresindeki 43 AZ 973 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak yol kenarındaki bir çukura uçtu. Ne yazık ki, bu korkunç kazada sürücü İsmail Kıvrak (60) ve araçta arka koltukta bulunan Fatma Kıvrak (71) olay yerinde yaşamını yitirdi.

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI, SORUŞTURMA BAŞLADI
Kazada yaralanan ve kimliği Kısmet K. olarak açıklanan diğer yolcuya ise olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı, Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri, savcılık incelemelerinin tamamlanmasının ardından Tavşanlı Belediyesi itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla araçtan çıkarılarak hastane morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.







