Kütahya'da yaya geçidinde dram: Kuryeye otomobil çarptı

Kütahya'da yaya geçidinden geçen motosikletli kuryeye otomobil çarptı; kurye hafif yaralı kurtulurken, kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Kütahya'nın Fuat Paşa Mahallesi'nde, Bekir Avlupınar Caddesi üzerinde trajik bir kaza yaşandı. Yaya geçidinden geçmekte olan bir motosikletli kurye, aniden gelen bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Olay, bölgedeki sakinleri şoka uğratırken, acil servis ekipleri hemen harekete geçti.

KAZA ANI KAMERALARA YANSIDI
Cadde üzerinde seyir halinde olan otomobil, yaya geçidinden geçen motosikletli kuryeye çarptı. Meydana gelen bu üzücü kaza, bölgedeki Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntüler, olayın nasıl gerçekleştiğine dair net bir kanıt sunarken, yetkililer incelemelerini bu kayıtlar üzerinden sürdürüyor.

KURYENİN DURUMU HAFİF YARALI
Çarpmanın şiddetiyle yere düşen motosiklet sürücüsü, kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Olay yerine hızla sevk edilen sağlık ekipleri, kuryeye gerekli ilk müdahaleleri yaparak durumunu stabilize etti. Yetkililer, kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattıklarını ve sürecin titizlikle yürütüldüğünü belirtti.
- 02:19Bülent Ersoy'dan Gırgıriye Müzikali Krizi Açıklaması: 'Kovulmadım, Yoğunluğumdan Ayrıldım!
- 02:09Washington'da tarihi müzakere: İsrail ve Lübnan bir araya geldi
- 01:59Liseli öğrenciler, itfaiyeden nefes kesen yangın tatbikatıyla hayata hazırlandı
- 01:49Çad'daki göl, uzaydan muhteşem bir ayna gibi görünüyor
- 01:39Yurt Dışına Çıkanlar Dikkat: SGK Denetimi Emekliliğinizi Tehlikeye Atabilir!




