Kütahya Valisi Musa Işın, Kurban Bayramı'na dair yayımladığı mesajda, bayramın birlik ve beraberlik duygularının yoğun yaşandığı bir dönem olduğunu vurguladı.
GÜVENLİK PERSONELİ GÖREVDE
Işın, bayram boyunca vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla il genelinde kapsamlı güvenlik ve trafik tedbirleri alındığını ifade etti. İl Emniyet Müdürlüğü, merkez ve ilçelerde toplam bin 125 personel ile 162 ekibin görev yapacağını bildirdi. Ayrıca, İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında 138 tim ve 689 personelin sahada olacağı belirtildi.
TRAFFİK TEDBİRLERİ VE UYARI
Bayram süresince asayiş ve trafik tedbirleri kapsamında toplam 2 bin 544 faaliyetin gerçekleştirileceği kaydedildi. Vali Işın, vatandaşların huzur içerisinde bir bayram geçirebilmeleri için tüm kamu kurumlarının hazırlıklarını tamamladığını vurguladı. Trafik kurallarına uyma çağrısında bulunan Işın, aşırı hızdan kaçınılması gerektiğini belirtti.








