• middent dış kurban bayramı ilanı
  • satrıda dörüm bayram
ÇEVRE
Yayınlanma : 14 Ocak 2026 14:07

Kütahya'da karayolları ekipleri, soğuk hava için teyakkuzda

Kütahya'da karayolları ekipleri, soğuk hava için teyakkuzda
Kütahya'da sıcaklıklar eksi 15 dereceye kadar düşerken, Karayolları ekipleri ulaşımın aksamaması için teyakkuzda.

Kütahya'da hava sıcaklıklarının sıfırın altında 15 dereceye kadar düşmesiyle birlikte, Karayolları ekipleri ulaşımda aksama yaşanmaması için kent genelinde teyakkuz haline geçti.

sempati mobilya

SİBİRYA SOĞUKLARI GÜNLÜK YAŞAMI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Kentte etkisini artıran Sibirya soğukları, günlük yaşamı zorlaştırıyor. Gece saatlerinde hava sıcaklığı eksi 10 ile 15 derece arasında seyrederken, Karayolları ekipleri özellikle yüksek kesimlerde ve ana kavşak noktalarında hazır bekliyor.

İŞ MAKİNELERİ DEVREDE

Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kütahya-Afyonkarahisar, Kütahya-Eskişehir ve Kütahya-Tavşanlı karayollarında, buzlanma riskinin yüksek olduğu güzergâhlarda iş makineleri ile devriye faaliyetlerini sürdürüyor. Muhtemel kar yağışı ve buzlanmaya karşı tuzlama ve kar küreme araçları da kritik kavşak noktalarında konuşlandırıldı.