Kütahya Belediyesi, çocukların yaz tatilini daha eğlenceli hale getirmek ve aileleri bir araya getirmek amacıyla Çocuk Eğlence Etkinliği düzenledi.

Eğlenceli aktiviteler sunuldu
Etkinlik, tarihi Germiyan Sokak'ta yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Çocuklar, oyun alanlarında çeşitli aktivitelerle doyasıya eğlenirken, aileler de bu keyifli anlara tanıklık etti. Germiyan Sokak boyunca yükselen çocuk kahkahaları, etkinliğe katılanlara neşeli bir atmosfer sundu.

Yeni arkadaşlıklar kuruldu
Farklı yaş gruplarındaki çocuklar, etkinlik sayesinde birlikte oyun oynama fırsatı buldu ve yeni arkadaşlıklar edindi. Kütahya Belediyesi, çocukların sosyal hayatta daha aktif olmalarını ve ailelerin birlikte kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla benzer etkinliklerin devam edeceğini duyurdu.








