DÜZCE (İHA) Düzcede vatandaşların eğitim aldığı Halk Eğitim Merkezinin yıl sonu sergisi katılımcılar tarafından ilgi ile karşılandı.
Her yıl kutlanan hayat Boyu öğrenme haftası çerçevesinde Düzcede halk eğitim merkezinde eğitim gören kursiyerler yıl sonu sergisi hazırladı. Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen yıl sonu sergisinin açılışını ise Vali Selçuk Aslan gerçekleştirdi. Açılışın ardından vatandaşların hazırladığı el emeği göz nuru ürünleri inceleyen Vali Aslan, eserlerde çalışmalar gerçekleştiren vatandaşların azim ve özverisini takdir ederek başarılar diledi.
HABERDE İNSAN
Yayınlanma : 02 Haziran 2025 09:21
Kursiyerlerin yıl sonu sergisi ilgi gördü

DÜZCE (İHA) Düzcede vatandaşların eğitim aldığı Halk Eğitim Merkezinin yıl sonu sergisi katılımcılar tarafından ilgi ile karşılandı.Her yıl kutlanan hayat
- 11:21Şuhut'ta arazi yangını itfaiye tarafından söndürüldü
- 11:12Rusya Büyükelçisi İzmir'deki Nâzım Hikmet sergisini gezdi
- 11:02Electrolux'te İtalya'daki yeniden yapılanma süreci grevle başladı
- 10:52Seferihisar rüşvet soruşturmasında 47 şüpheli adliyede
- 10:42İzmir'de sağlık verilerini işleyen süper bilgisayar kurulacak





