Kozan'da trajedi: 86 yaşındaki Ahmet Karaca, kamyon çarpması sonucu hayatını kaybetti

Kozan'da, 86 yaşındaki Ahmet Karaca'nın bir kamyon tarafından çarpılması sonucu hayatını kaybettiği trafik kazası, güvenlik kamerasına yansıdı ve sürücü gözaltına alındı.Kozan'da trajedi: 86 yaşındaki Ahmet Karaca, kamyon çarpması sonucu hayatını kaybetti
Adana'nın Kozan ilçesinde yaşanan trafik kazasında, 86 yaşındaki Ahmet Karaca hayatını kaybetti. Kazanın, Tufanpaşa Mahallesi Saimbeyli Caddesi'nde, saat 17.00 sularında meydana geldiği bildirildi. Karaca'nın yolun karşısına geçmeye çalışırken, Ayhanlar maden şirketine ait bir kamyon tarafından çarpıldığı ve olay yerinde hayatını kaybettiği açıklandı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Kazanın detayları, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, Karaca'nın kamyonun altında kaldığını ve müdahaleye rağmen kurtarılamadığını belirtti. Savcılık incelemesinin ardından, Karaca'nın cenazesi Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı ve kamyon sürücüsü R.A.'nın gözaltına alındığı öğrenildi. Olayın ardından bölgede trafik bir süreliğine aksarken, yetkililer kazanın nedenlerini araştırmaya devam ediyor. Bu trajik olay, trafik güvenliği konusundaki endişeleri bir kez daha gündeme getirdi.
- 07:38Fransa'da şok karar: Binalarda kombi dönemi bitiyor, doğalgaz tamamen yasaklanıyor!
- 07:28Bafra'da motosiklet kazası: 1 kişi hastaneye kaldırıldı
- 07:18Suudi Arabistan'da şaşırtan manzara: Çöl beyaza büründü!
- 07:08Hakkari-Van yolunda heyelan: 200 metre uzunluğundaki alan etkilendi
- 06:59Dalgınlık 5 Bin Lira'ya Mal Oldu: Döviz Bürosu Çalışanı Yardım İstiyor




