Kozan'da bir haftada 6 aranan şahıs yakalandı

Kozan'da polis ekiplerinin yaptığı denetimlerde, bir hafta içinde çeşitli suçlardan aranan 6 şahıs yakalandı.
Adana'nın Kozan ilçesinde, polis ekiplerinin bir hafta süresince gerçekleştirdiği denetimlerde, çeşitli suçlardan aranan 6 kişi yakalandı.
DENETİMLERDE YÜKSEK KATILIM
Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güven uygulamaları çerçevesinde hafta boyunca 45 farklı noktada toplam 290 emniyet personeli ile denetimler yaptı. Bu denetimlerde, modifiye nedeniyle 9 araca işlem yapılırken, 68 motosiklet sürücüsüne de çeşitli maddelerden idari para cezası uygulandı.
UYUŞTURUCU VE SUÇLULARA GEÇİT YOK
Denetimlerde 15 araç ve 10 motosiklet trafikten men edildi. Ayrıca, 10.43 gram uyuşturucu madde ile 2 bin 243 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirildi. Ekiplerin yürüttüğü çalışmalar sonucunda, uyuşturucu satışı yapan 2 kişi ve çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan toplam 4 kişi yakalanarak emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.
- 06:31Atacama Çölü'nde tarihi keşif: Kuraklığın gerçek yaşı belirlendi
- 06:21Çin'den dev altyapı hamlesi: 770 bin km'lik hat yenileniyor, akıllı sistemler geliyor
- 06:11A Milli Futbol Takımı, Avustralya maçı için çalışmalara hız verdi
- 06:025 yıldır suskun kalan Alzheimer hastası, psilosibinle yeniden hayata tutundu: Mucizevi iyileşme!
- 05:52Uluslararası Ceza Mahkemesi başsavcısı Karim Khan görevden alındı





