SPOR
Yayınlanma : 10 Şubat 2026 21:35

Köyceğizli yüzücü Elif Oral, madalya fırtınası estirdi

Köyceğizli yüzücü Elif Oral, madalya fırtınası estirdi
Köyceğizli yüzücü Elif Oral, Sakarya'da düzenlenen yüzme müsabakalarında birçok branşta madalyalar kazanarak büyük bir başarı elde etti.

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan yüzme sporcusu Elif Oral, katıldığı müsabakalarda birçok branşta başarılar elde ederek dikkatleri üzerine çekti.

sempati mobilya

BAŞARILARLA DOLU BİR MÜSABAKA

5-6 Şubat 2026 tarihlerinde Sakarya'da düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından gerçekleştirilen 2026 Milli Takım aday kadro seçme yüzme müsabakalarında, 13+ Yaş Down kategorisinde yarışan Elif Oral, 100m Kurbağalama'da Türkiye 2.'si, 50m Serbest'te Türkiye 2.'si, 50m Kurbağalama'da Türkiye 2.'si, 100m Serbest'te Türkiye 3.'sü, 200m Serbest ve 200m Kurbağalama'da Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

AZİM VE İNANÇLA YOLUNA DEVAM EDİYOR

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Elif Oral’ın yalnızca madalyalar kazanmadığı, aynı zamanda azmi ve pes etmeyen ruhuyla