SPOR
Yayınlanma : 16 Haziran 2026 15:52

Köyceğizli taekwondocular il seçmelerinde madalyaları topladı: 5 birincilik, 2 ikincilik, 4 üçüncülük!

Köyceğizli taekwondocular il seçmelerinde madalyaları topladı: 5 birincilik, 2 ikincilik, 4 üçüncülük!
Köyceğizli taekwondocular, Dalaman'da düzenlenen il seçmelerinde 5 birincilik, 2 ikincilik ve 4 üçüncülük kazanarak büyük başarı elde etti. Antrenör Rıdvan Kurt, sporcuları tebrik etti.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden gelen genç taekwondocular, Minikler ve Ümitler Batı Grubu Müsabakaları İl Seçmeleri'nde gösterdikleri performansla göz doldurdu. Dalaman'da düzenlenen seçmelerde, Köyceğiz Gençlik ve Spor Kulübü'nü temsil eden sporcular, toplamda 11 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

sempati mobilya

Köyceğizli taekwondocular il seçmelerinde madalyaları topladı: 5 birincilik, 2 ikincilik, 4 üçüncülük! 1

MADALYA YAĞMURU YAĞDI

Minikler Taekwondo Batı Grubu Müsabakaları İl Seçmeleri ile Ümitler Taekwondo Batı Grubu Müsabakaları İl Seçmeleri'nin ev sahipliğini yapan Dalaman ilçesi, taekwondo tutkunlarını ağırladı. Köyceğiz'den 16 sporcu ile katılan kulüp, minik ve ümitler kategorilerinde ter döktü. Sporcuların centilmence mücadeleleri ve azimleri, dikkatlerden kaçmadı.

Köyceğizli taekwondocular il seçmelerinde madalyaları topladı: 5 birincilik, 2 ikincilik, 4 üçüncülük! 2

GURUR VEREN SONUÇLAR

Köyceğiz Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo takımı, bu önemli seçmelerden toplamda 5 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya ile ayrıldı. Antrenör Rıdvan Kurt, müsabakalara katılan tüm sporcularını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Bu sonuçlar, Köyceğiz'in taekwondo alanındaki potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi.