Köyceğiz'de okullar açıldı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 2025-2026 eğitim-öğretim yılı başladı. Köyceğiz Kaymakamı Mert Kumcu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Şen, Atatürk İlkokulu'nda açılışı gerçekleştirdi ve öğrencilerle birlikte fidan dikme etkinliğine katıldı.
Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 2025-2026 Eğitim Öğretim Dönemi'nin ilk ders zili çaldı ve okullar bugün açıldı. Köyceğiz Kaymakamı Mert Kumcu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Şen, 2025-2026 Eğitim-Öğretim yılının açılışını Köyceğiz Atatürk İlkokulu'nda gerçekleştirdi.

OKUL AÇILIŞINDA HEYECANLI ANLAR
Açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından, Kaymakam Mert Kumcu bir açılış konuşması yaptı. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve 'Her Çocuk Bir Fidan, İlk Ders Yeşil Vatan' projesi kapsamında, Kaymakam Kumcu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şen, öğrencilerle birlikte fidan dikme etkinliğine katılarak çevre bilinci oluşturmaya çalıştılar.
FİDAN DİKME ETKİNLİĞİ
Kaymakam Mert Kumcu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Şen'in ilk ders zilini çalmasının ardından öğrenciler sınıflarına geçti. Kaymakam Kumcu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şen, daha sonra öğrencileri sınıflarında ziyaret etti.
- 22:13Çeyrek altın dönemi kapanıyor: Ekonomik alternatifler gündemde
- 22:04Ordu Millet Bahçesi büyüyor: Otopark kapasitesi 2 bine çıkıyor, kentsel dönüşüm hızlanıyor
- 21:55Emeklilik yaşı 65'e çıkıyor: Hangi gruptasınız?
- 21:45Samsun turizmi için tarihi buluşma: Dokuz dernek 'Odak Samsun' ile tek çatı altında toplandı
- 21:36Yapay zeka ile sunucu yönetiminde devrim: Bekir Tolga Tütüncüoğlu'nun yeniliği



