KOSGEB Başkanı Siirt'e Geliyor: Girişimcilere Yeni Fırsatlar Sunulacak

KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, Siirt'te girişimcilerle buluşarak sorunları dinleyecek ve yeni destek programları hakkında bilgi verecek. Toplantı 29 Eylül 2025 Pazartesi günü STSO'da yapılacak.
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO), girişimciler ve iş dünyası temsilcileri için kritik bir buluşmaya ev sahipliği yapacak.

KOSGEB BAŞKANI SİİRT'TE
Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın Siirt'te iş dünyası ile gerçekleştirdiği temaslar neticesinde gündeme gelen talepler üzerine, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, Siirt'e bir ziyaret gerçekleştirecek. Bu önemli toplantı, 29 Eylül 2025 Pazartesi günü saat 14.00’da STSO konferans salonunda düzenlenecek. Etkinlikte, bölgedeki girişimcilerin karşılaştığı sorunlar ve ilettikleri talepler detaylı bir şekilde masaya yatırılacak.
DESTEK PROGRAMLARI VE YENİ FIRSATLAR
Toplantının ana gündem maddelerinden biri de KOSGEB tarafından sunulan destek programları ve girişimcilere yönelik yeni fırsatların tanıtılması olacak. Bu bilgilendirme, Siirt'teki iş potansiyelini artırmayı ve yeni iş alanları yaratmayı hedefliyor. STSO Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, bu buluşmanın kentin iş dünyası için önemli bir dönüm noktası olacağını vurgulayarak, tüm üyelere ve potansiyel girişimcilere katılım çağrısında bulundu.
- 16:2519 Mayıs'ta Atatürk Kent Parkı'nda bayram coşkusu
- 16:15Bayburtlu gençler sıfır atık ve çevreye duyarlılıkla buluştu
- 16:06Eker I Run 19 Mayıs Sanal Gençlik Koşusu başladı
- 15:56Kanatlı sektöründe hastalık riskini azaltma çabası: Biyogüvenlik masada
- 15:47Bilecikli sporcu Ecem Uygun, Türkiye Şampiyonası'nda çifte başarı elde etti




