Koray Palaz: 8-1'lik mağlubiyet yıpratıcı

Adana Demirspor Teknik Direktörü Koray Palaz, Trendyol 1. Lig'de Amed Sportif Faaliyetler'e 8-1'lik mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada, bu skorun yıpratıcı olduğunu ve genç oyuncuların moralini yüksek tutmanın önemini vurguladı.
Adana Demirspor, Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında evinde Amed Sportif Faaliyetler'e 8-1'lik ağır bir mağlubiyet aldı.
AĞIR MAĞLUBİYETİN ARDINDAN AÇIKLAMALAR
Adana Demirspor Teknik Direktörü Koray Palaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bu skorun yıpratıcı olduğunu ve oyuncuların hem mental hem de fiziksel olarak etkileneceğini belirtti. Palaz, genç oyuncuların bu durumu kolay atlatmayabileceğini ve tecrübelerinin kendilerinden daha fazla olduğunu vurguladı. Genç oyuncuların 17-18 yaşlarında olduğunu ve bu durumun onlar için kolay bir süreç olmayabileceğini söyledi.
'KIRILMA ANI'
Palaz, maçın 1-1'lik eşitlikte hakemin verdiği bir faul kararının, skoru etkileyen bir kırılma anı olduğunu ifade etti. Hakemin verdiği kararın ardından rakip takımın gol bulduğunu ve bu durumun kendisini etkilediğini belirtti. Ancak, Adana Demirspor'un da pozisyonlar ürettiğini, ancak bunları gole çeviremediğini ekledi. Ayrıca, Hatay depreminden etkilenen Ahmet Bolat'ın attığı gol için mutluluk duyduğunu ve depremin ardından yaşadığı zorlukları hatırlattı.
GENÇ OYUNCULARIN MORALİ
Palaz, Ahmet Bolat'ın performansından memnuniyet duyduğunu ve ikinci golü atabilecek potansiyele sahip olduğunu ancak bazı faktörlerin bunu engellediğini belirtti. Genç oyuncuların moralini yüksek tutmanın önemine vurgu yaptı.
- 14:09Toprak altından çıkan dehşet: Antik Kore'de aileler efendileri için kurban ediliyormuş
- 13:58TBMM Başkanı Kurtulmuş, Arap Parlamentosu Başkanı ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi
- 13:49Konya'da deprem sonrası 2 binada büyük panik: Vatandaşlar apar topar tahliye edildi!
- 13:39DigiConnect Projesi, Kayseri Ticaret Odası'nda hayata geçti
- 13:29HSBC'den şok analiz: Petrol fiyatları 100 doları aşacak mı? Küresel ekonomi tehlikede!




