ASAYİŞ
Yayınlanma : 04 Aralık 2025 08:48

Komşusunu ve büfeciyi öldüren zanlı bacağından vurularak yakalandı!

Komşusunu ve büfeciyi öldüren zanlı bacağından vurularak yakalandı!
Mersin'de komşusunu ve oğlunu öldüren, ardından bir büfeciyi de katleden zanlı, polisin müdahalesiyle bacağından vurularak yakalandı.

Mersin'de kan donduran bir olay yaşandı. Akdeniz ilçesi Mithatpaşa Mahallesi'nde ikamet eden M.T. isimli şahıs, önce üst komşusu R.K. ve oğlu M.K.'yi evlerinde silahla vurarak öldürdü.

teknik yapı

KAÇARKEN BAŞKA BİR CİNAYET DAHA İŞLEDİ

Cinayetlerin ardından ticari taksiyle olay yerinden kaçan zanlı, Toroslar ilçesindeki bir tekel büfesine sığındı. Burada işletmeci A.T. ile yaşadığı ödeme tartışması sonucu A.T.'yi de silahla vurarak hayatını kaybetmesine neden oldu.

POLİSTEN HIZLI MÜDAHALE

İhbar üzerine olay yerine hızla intikal eden Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlıyı yakalamak için operasyon başlattı. Zanlı M.T., direnmesi üzerine yerinde ve etkin bir müdahaleyle bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Suç aleti tabancayla birlikte yakalanan zanlı hakkında adli tahkikat başlatıldı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.