Muğla'nın Seydikemer İlçesi'nde komşusunu av tüfeğiyle öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık Bayram A. (62), Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

KASTEN ÖLDÜRME SUÇU
Bayram A., olayda öldürme amacının olmadığını, havan ateş etmek istediğini ve pişman olduğunu belirtse de mahkeme heyeti, sanığı kasten adam öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme, sanık hakkında herhangi bir indirim uygulanmamasına ve tutukluluğunun devamına karar verdi.

ADALET YERİNİ BULDU
Hayatını kaybeden Cengiz Çetin'in ailesi, mahkemenin verdiği karardan memnuniyet duyduklarını ve adaletin yerini bulduğunu ifade etti. Cengiz Çetin'in eşi Deniz Çetin ve kızları Kadriye ile Zehra Çetin, sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etmişlerdi. Sanık Bayram A. ve avukatının kararı istinaf mahkemesine taşıyacağı öğrenildi.








