Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kimliği henüz belirlenemeyen şahıslar tarafından bir eve pompalı tüfekle ateş açıldı. Saldırı sonucunda evin duvarı ve camları isabet alarak hasar gördü, ancak olayda herhangi bir yaralanma meydana gelmedi.

SALDIRININ DETAYLARI
Edinilen bilgilere göre, Uğurevler Mahallesi 257. Sokak'ta bulunan 3 katlı bir konutun en üst katına kimliği belirsiz kişiler tarafından pompalı tüfekle kurşunlar isabet etti. Saldırı sonrası evin dış cephesinde ve pencerelerinde maddi hasar oluştu. Olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmaması tesellisi oldu.

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI
İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, bölgede geniş güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu. Güvenlik güçleri, olayı gerçekleştiren şüphelileri yakalamak ve olayın tüm yönlerini aydınlatmak amacıyla kapsamlı bir çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.










