SPOR
Yayınlanma : 18 Nisan 2026 22:07

Kocaelispor tribünlerinde yankılanan sessizlik: Çocuklar için tutulan yas

Kocaelispor tribünlerinde yankılanan sessizlik: Çocuklar için tutulan yas
Kocaelispor ile Göztepe maçında tribünler, okul saldırılarında hayatını kaybeden öğrenciler ve öğretmenler için 3 dakika boyunca sessiz kaldı. Futbolcular da anlamlı bir pankartla tepki gösterdi.
Kocaelispor tribünlerinde yankılanan sessizlik: Çocuklar için tutulan yas

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Kocaelispor ile Göztepe arasındaki mücadele, sahadaki rekabetten çok daha derin bir anlam taşıdı. Maç öncesinde ve başlama vuruşuyla birlikte tribünler, yaşanan trajediler nedeniyle sessizliğe büründü.

teknik yapı

Kocaelispor tribünlerinde yankılanan sessizlik: Çocuklar için tutulan yas 1

KAYBEDİLEN HER ÇOCUK BİR YARADIR

Kocaelispor ve Göztepe futbolcuları, 'Kaybettiğimiz her çocuk kalbimizde açan bir yaradır. Başımız sağ olsun' yazılı pankartla sahaya çıkarak yaşanan okul saldırılarına tepki gösterdiler. Ardından, kaybedilen tüm öğrenci ve öğretmenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Kocaelispor tribünlerinde yankılanan sessizlik: Çocuklar için tutulan yas 2

SESSİZLİK 3 DAKİKA SÜRDÜ

Maçın başlama düdüğüyle birlikte, simsiyah giyinmiş binlerce Kocaelispor taraftarı sessizliğe gömüldü. Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'taki okul saldırılarında hayatını kaybeden öğrenciler ve öğretmenler anısına 3 dakika boyunca süren bu sessizliğe, Göztepeli taraftarlar da eşlik ederek ortak bir yas mesajı verdiler. Stadyumda müzik yayınına da yer verilmedi.