Kocaeli'nde askeri personele yangın söndürme tatbikatı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Kandıra Alay Komutanlığı'ndaki 29 askeri personele yangın söndürme tatbikatı gerçekleştirdi. Tatbikatta teorik bilgiler verildikten sonra uygulamalı söndürme çalışmaları yapıldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Kandıra Alay Komutanlığı'nda görevli askeri personele yönelik bir yangın söndürme tatbikatı gerçekleştirdi. Büyükşehir belediyesi itfaiyesi, yangın risklerine karşı bilinçli bir toplum oluşturmak amacıyla eğitimlerine devam ediyor.

TATBİKAT DETAYLARI
Tecrübeli itfaiye personeli, yangınlara anında müdahale edebilecek şekilde hazır bulunuyor ve kurumlara tatbikat düzenleme konusunda destek sağlıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı Önleme ve Eğitim Şube Müdürlüğü Eğitim Merkezi (KOBİTEM) tarafından düzenlenen tatbikata 29 askeri personel katıldı.

UYGUAMALI EĞİTİM
Eğitim kapsamında, askeri personele yangınla mücadele konusunda teorik bilgiler verildi ve ardından uygulamalı söndürme çalışmaları gerçekleştirildi. Tatbikat, Kandıra Alay Komutanlığı'nda başarıyla tamamlandı.
- 04:59Mehmet Şimşek New York'ta küresel devlerle buluşuyor: Yatırım turunda kritik temaslar
- 04:50Çin'de dev pantolon şeklinde gökdelen inşa edildi
- 04:401 Liraya Düşen Nane ve Maydanoz İçin Market Önünde İzdiham! Sosyal Medya Alev Aldı
- 04:30Tayland'da askerlik kura çekimi sosyal medyada gündem oldu
- 04:20Hazal Kaya ve Enis Arıkan'ın çocukluk sırrı ortaya çıktı: Aynı liseden mezun olmuşlar!



