Kocaeli'de kombi yangını paniğe yol açtı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir kombiden çıkan yangın, ev sahiplerinin erken müdahalesiyle kontrol altına alındı. Olayda yaralanan yok, maddi hasar oluştu.Kocaeli'de kombi yangını paniğe yol açtı
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen bir yangın, kombiden çıktığı düşünülerek kısa süreli paniğe neden oldu.

YANGININ ÇIKTIĞI YER
Sultan Orhan Mahallesi 1142. Sokak'ta bulunan 3 katlı binanın 1. katında çıkan yangın, ev sahiplerinin dumanı fark etmesiyle başladı. Yangının kaynağı henüz bilinmiyor, ancak ev sahipleri durumu kontrol altına almak için elektriği keserek ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.

OLAY YERİNE MÜDAHALE
Yangının 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve söndürdü. Elektrik ve doğal gaz ekipleri de binada gerekli kontrolleri yaparak güvenliği sağladı. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, evde maddi hasar meydana geldi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı
- 03:41ABD Kongresi'nde taciz iddiaları ortalığı karıştırdı: İki isim görevden ayrıldı
- 03:31Kredi kartı ile borç kapatma yöntemi: Uzmanlardan uyarılar
- 03:21Milyonlarca esnaf ve çiftçiyi ilgilendiriyor: 5 yıl erken emeklilik kapıda!
- 03:11ABD'de şirket kurmak yeterli değil, ödeme sistemine entegre olmak şart




