Kocaeli'de kadınlara zaman kazandıran proje: 32 ton hafifledik

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü'nde kadınlara yönelik 13'üncü Anne Şehir Yaşam Merkezi'ni tanıttı. Proje, kadınların 32 ton hafiflemesine katkı sağladı.Kocaeli'de kadınlara zaman kazandıran proje: 32 ton hafifledik
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü vesilesiyle İzmit Vinsan Tesisleri'nde 13'üncü Anne Şehir Yaşam Merkezi'ni tanıttı. Bu merkez, kadınların sosyal hayata katılımını artırmak, çocuklara güvenli alanlar sunmak ve annelere ihtiyaç duydukları zamanı kazandırmak amacıyla tasarlandı.

Anne Şehir Projesi ve Kadınların Desteklenmesi
Merkez, kadınların fiziksel, sosyal ve psikolojik açıdan desteklenmesini hedefliyor. Pilates, zumba, step-aerobik gibi çeşitli spor aktivitelerinin yanı sıra diyetisyen, fizyoterapist ve psikolojik danışmanlık hizmetleri de sunulacak. Vinsan Lokomotif Çocuk Köyü ise 3-6 yaş grubundaki çocuklar için tematik atölyelerle dolu bir alan olarak tasarlandı.

Kocaeli’nin kadınlarını hafifletmek
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Anne Şehir Projesi'nin kadınlara zaman kazandırdığını belirtti. Proje kapsamında kadınların verdiği toplam kilo miktarı 32 ton olarak açıklandı. Büyükakın, projenin modern yaşamın getirdiği hareketsizlik sorunlarına da çare olacağını ifade etti. Ayrıca, Anneler Günü'nde annelere zaman hediye edildiğini vurgulayan Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, annelerin en çok ihtiyaç duyduğu şeyin zaman olduğunu sözlerine ekledi.
- 21:21Mavi kan vakası: İnternetten alınan doğal takviye hayatı kararttı
- 21:12Derya Şensoy ve Yağız Can Konyalı'dan evlilik yolunda sessiz adım: Nişanlandılar!
- 21:03Yunusemre'deki kurtarma çalışmasında motosiklet kazası: 2 yaralı
- 20:54Çölün Kalbinde Gizemli Keşif: Yüzlerce Yıllık Taş Mezarlar Ortaya Çıktı
- 20:45Gupse Özay'ın kızı, annesinin kopyası olarak yorumlandı




