• middent dış kurban bayramı ilanı
  • satrıda dörüm bayram
ASAYİŞ
Yayınlanma : 18 Aralık 2025 03:25

Kocaeli'de eski muhtarın ölümüyle ilgili dengesizlik şüphesi

Kocaeli'de eski muhtarın ölümüyle ilgili dengesizlik şüphesi
Kocaeli'de varilde ölü bulunan eski muhtar Sadık Savurtaş'ın dengesini kaybetmiş olabileceği ihtimali araştırılıyor.
Kocaeli'de eski muhtarın ölümüyle ilgili dengesizlik şüphesi

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde varilde ölü bulunan Sadık Savurtaş’ın, dengesini kaybederek düşme ihtimali üzerinde duruluyor.

sempati mobilya

YAKINLARI DURUMU JANDARMAYA BİLDİRDİ

Eseler Mahallesi’nin eski muhtarı olan 64 yaşındaki Sadık Savurtaş’tan, dün saat 16.00'dan itibaren haber alamayan yakınları, durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine bölgeye giden jandarma ekipleri, mahalle sakinlerinin de yardımıyla çevrede arama çalışması başlattı. Ekipler, saat 20.00 sıralarında Savurtaş’ın cansız bedenini, kendisine ait fındık bahçesindeki su varilinin içinde buldu.

OLAY YERİNDE İNCELEME YAPILDI

Olay yerinde cumhuriyet savcısı ve jandarma ekipleri inceleme gerçekleştirdi. Daha önce bir böbreği alındığı ve sağlık sorunları bulunduğu öğrenilen Savurtaş’ın, fenalaşarak ya da dengesini kaybederek su variline düştüğü ihtimali üzerinde duruluyor. Herhangi bir husumetinin bulunmadığı belirtilen Savurtaş’ın ölümü, ilk belirlemelere göre 'normal ölüm' olarak değerlendirildi.