MAGAZİN
Yayınlanma : 25 Nisan 2026 21:56

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı, 9 milyonluk lüks aracıyla dikkat çekti

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı, 9 milyonluk lüks aracıyla dikkat çekti
Kızılcık Şerbeti'nin genç yıldızı Feyza Civelek, 9 milyon TL değerindeki lüks Porsche 911'iyle Etiler'de görüntülendi ve dikkatleri üzerine çekti.

Kızılcık Şerbeti dizisinde sergilediği etkileyici performansla adından söz ettiren Feyza Civelek, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

teknik yapı

Kızılcık Şerbeti\

LÜKS ARAÇLA GÖRÜNTÜLENDİ

Ünlü oyuncu, önceki akşam Etiler'de 9 milyon TL değerindeki lüks aracıyla görüntülendi. Kırmızı renkli Porsche 911 model aracını kullanan Civelek'in, bu araca özel olarak “FEY” plakası yaptırdığı öğrenildi.

Kızılcık Şerbeti\

BASINLA DİYALOG

Gecelerde objektiflere takılan genç oyuncu, kısa bir tur attığını belirterek basın mensuplarına aracının içinden seslendi. Civelek, “Etiler turu yapıyorum, buyurun beraber gezelim” sözleriyle dikkat çekti.