Kırşehir'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyonda, tam 3 bin 100 kilogram kaçak kıyılmış tütün ele geçirildi. Bu operasyon, kaçakçılıkla mücadelede önemli bir başarı olarak kayıtlara geçti.
KAÇAKÇILIĞA GEÇİT YOK
İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ile İstihbarat Şubesi ekipleri, titiz bir çalışma sonucunda kaçak tütün sevkiyatını ortaya çıkardı. Yapılan saha ve analiz çalışmalarının ardından, 172 torba halinde paketlenmiş toplam 3 bin 100 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi.
MİLYONLUK DEĞERDE KAÇAK TÜTÜNE EL KONULDU
Piyasa değerinin yaklaşık 3 milyon 100 bin Türk Lirası olduğu tahmin edilen bu yüklü miktardaki kaçak tütünlere, operasyonu düzenleyen ekipler tarafından el konuldu. Olayla ilgili olarak şüpheli G.A. hakkında yasal işlem başlatıldı.








