• satrroıad dörüm
ASAYİŞ
Yayınlanma : 24 Haziran 2026 10:43

Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kaçakçısı Bodrum’da nefes kesti

Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kaçakçısı Bodrum’da nefes kesti
Bodrum'da kırmızı bültenle aranan Alman uyuşturucu kaçakçısı, MİT ve jandarma ile düzenlenen operasyonda yakalandı. Araçta yüklü miktarda döviz, para ve lüks eşya ele geçirildi.

Uluslararası uyuşturucu kaçakçılığından kırmızı bültenle aranan Alman vatandaşı, Muğla'nın Bodrum ilçesinde emniyet, MİT ve jandarma ekiplerinin nefes kesen ortak operasyonuyla kıskıvrak yakalandı. Bu büyük operasyonda şüphelinin aracında adeta bir servet değerinde döviz, lüks saatler ve dijital materyaller ele geçirildi.

sempati mobilya

KIRMIZI BÜLTEN ŞÜPHELİSİNE GECE OPERASYONU

Bilgilere göre, İnterpol-Europol Daire Başkanlığı tarafından uyuşturucu suçlarından uluslararası düzeyde kırmızı bültenle aranan 33 yaşındaki Alman uyruklu Sefkan Doğan'ın Bodrum'daki varlığına dair alınan istihbari bilgiler üzerine düğmeye basıldı. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü, MİT ve Bodrum İlçe Jandarma birimleri tarafından titizlikle yürütülen çalışmalar neticesinde, şüphelinin Turgutreis Mahallesi Gümüşlük Caddesi civarında olabileceği değerlendirmesi yapıldı. Yapılan fiziki takip sonucunda, şahsın kullandığı 34 NCG 741 plakalı araç, Gürece Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı üzerinde tespit edilerek operasyon başlatıldı.

ARAÇTAN ÇIKANLAR ŞAŞIRTTI

Düzenlenen operasyonla birlikte araç içinde yapılan detaylı aramalarda ise dudak uçuklatan bir manzara ile karşılaşıldı. Aramada 8 adet son model cep telefonu, 4 adet farklı GSM hattı, 3 adet lüks Rolex marka saat, 1 adet Apple marka iPad'in yanı sıra 37 bin 950 Euro, 5 bin 150 Amerikan Doları, 6 bin 50 İsviçre Frangı ve tam 101 bin 200 Türk Lirası nakit para bulundu. Gözaltına alınan şüpheli Doğan hakkında adli ve idari işlemlerin başlatıldığı bildirildi.