Kırıkkale'de meydana gelen bir trafik kazasında, kontrolden çıkan bir tırın şarampole devrilmesi sonucu araçtaki 36 büyükbaş hayvandan 5'i hayatını kaybetti. Sürücü ise kazayı yara almadan atlatmayı başardı.

KAZANIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI
Kaza, sabah saatlerinde Kırıkkale-Çorum D200 kara yolunun 45'inci kilometresinde gerçekleşti. Kars'tan Ankara'ya büyükbaş hayvan nakli yapan A.Y. idaresindeki 36 ABN 787 plakalı tır, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkarak şarampole devrildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
HAYVANLARIN KURTARILMA ÇABASI
Tırda bulunan 36 büyükbaş hayvandan 5'i telef olurken, geri kalan hayvanlar itfaiye ekiplerinin yardımıyla başka bir araca nakledildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı ve yetkililer olayın nedenlerini araştırmaya başladı.







