Kırıkkale'de cinayet zanlısından şok açıklama: 'Ben belediye başkanvekilliği yaptım

Kırıkkale'de belediye personelini öldüren zanlı, adliyeye sevk edilirken, 'Pişmanım. Onurum için yaptım' dedi. Olayın ardından geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirildi.Kırıkkale'de cinayet zanlısından şok açıklama: 'Ben belediye başkanvekilliği yaptım
Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesinde belediye garajında nöbet tutan bir personelin av tüfeğiyle öldürülmesi olayının zanlısı, emniyetteki işlemleri sonrasında adliyeye çıkarıldı.

CİNAYETİN ARKA PLANI
Zanlı, adliyeye sevk edilirken gazetecilere, 'Pişmanım. Ben Karakeçili Belediye Başkanvekilliği yaptım, onurum, şerefim, namusum için yaptım' şeklinde dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Olay, 19 Nisan’da meydana gelirken, zanlı İ.A. (49), husumetli olduğu iddia edilen belediye personeli Celil Yazıcı’ya (42) pompalı av tüfeğiyle ateş etti. Yazıcı, hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı.

KAÇMA KUVVETİ VE YAKALAMA OPERASYONU
Cinayetin ardından kaçan şüpheli için Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Dron destekli havadan takip ile ilçenin giriş ve çıkışları kontrol altına alındı ve şüpheli araçlar durdurularak denetlendi. Yapılan araştırmalar sonucu zanlının, Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ndeki metruk bir ikamette gizlendiği tespit edildi. Operasyon sonucunda İ.A. yakalanarak gözaltına alındı. Olayda kullanılan av tüfeği ile birlikte, zanlının ikametinde ek olarak iki tüfek daha ele geçirildi.
- 22:50İsrail ordusu: İran, ülkemize füze saldırısı gerçekleştirdi
- 22:41Otokoç bayisine silahlı saldırı: 3 şüpheli kısa sürede yakalandı
- 22:32Kargo paketlerinde yeni dönem: Boş alan sınırlandırılıyor
- 22:22Yaz sıcakları bastırdı: Manisa sivrisinek ve haşereye karşı alarmda!
- 22:14Denizlere 15 milyon istiridye bırakılıyor: Doğal yaşam alanları yeniden canlanıyor





