Khakimova cinayetinde şok edici detaylar: Ütüyle vurup bıçaklamışlar

Durdona Khokimova cinayetinde şüpheli D.A.U.T.'nin genç kadına ütüyle vurup bıçakladığı ve cesedi parçalayarak çöp konteynerine attığı ortaya çıktı.
İstanbul'un Şişli ilçesinde bir çöp konteynerinde uzuvları kesilmiş halde bulunan Özbekistan uyruklu Durdona Khokimova cinayetine dair gözaltına alınan üç şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
CİNAYETİN KORKUNÇ AYRINTILARI
Olayla ilgili çarpıcı bilgiler gün yüzüne çıktı. Şüpheli D.A.U.T.’nin, Khokimova’nın başına ütüyle vurup yere düşürdükten sonra birçok kez sırtından bıçakladığı öğrenildi. Cinayet sonrası cesedi, arkadaşı G.A.K. ile birlikte banyoda parçaladıkları bildirildi. Olaydan sonra sakal tıraşı olan iki suç ortağının, cesedi Şişli’de bir çöp konteynerine bıraktıktan sonra yurt dışına kaçma planları yaptığı belirtildi.
SOSYAL MEDYADAN TANIMIŞLAR
Durdona Khokimova’nın, şüpheli D.A.U.T. ile sosyal medyada tanıştığı ve üç ay önce buluşmaya karar verdiği öğrenildi. Khakimova, dini nikahlı eşine arkadaşına gideceğini söyleyerek evinden çıktıktan sonra 10 yaşındaki çocuğuyla birlikte D.A.U.T.’nin evine gitti. Kısa süreli bir tartışma sonrası, D.A.U.T.’nin genç kadına saldırdığı ve cinayeti işlediği tespit edildi. Şüphelilerin, cinayetin ardından cesedi parçalayıp, gömmek yerine çöp konteynerine bırakmayı tercih ettikleri belirlendi.
- 06:48Bayburt'ta hacı adaylarına yönelik seminer düzenlendi
- 06:39Cem Yılmaz'ın başına gelmeyen kalmadı: Vize kuyruğunda inanılmaz an!
- 06:29Çin'in en dar şehri Yanjin, mimarisiyle dikkat çekiyor
- 06:19Temassız Kart Dolandırıcılarının Yeni Gözdesi: Küçük Tutarlar Birikerek Büyük Kayıplara Yol Açıyor!
- 06:09Temassız kredi kartı kullanımı tehlikelerle dolu





