Kepez'de 'ortak akıl' ile hizmet turu: Farklı partilerden meclis üyeleri projeleri yerinde inceledi

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, CHP, AK Parti ve MHP'li meclis üyeleriyle ilçedeki projeleri inceledi. Kocagöz, 'ortak akıl' vurgusu yaparak, farklı partilerin birlikteliğinin Kepez'e örnek olduğunu belirtti.Kepez'de 'ortak akıl' ile hizmet turu: Farklı partilerden meclis üyeleri projeleri yerinde inceledi
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, ilçe meclis üyeleriyle birlikte tamamlanan ve devam eden projeleri yerinde görmek üzere bir hizmet turu düzenledi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) temsilcilerinin katıldığı gezi, 'ortak akıl ve şeffaf belediyecilik' anlayışını vurguladı.

BAŞKAN KOCAGÖZ'DEN MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR
Başkan Kocagöz, gezi öncesinde otobüste meclis üyelerini karşılayarak katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti. Kepez Belediyesi'nden başlayan hizmet turunda, ilçeye kazandırılan yatırımlar hakkında detaylı bilgiler verildi. Başkan Kocagöz, şeffaf belediyecilik sayesinde Kepez'in ortak akılla yönetildiğini belirterek, "Kepez hepimizin ortak değeri… Hayata geçirdiğimiz her proje, kentimizin geleceğine atılan bir adımdır" dedi.

PROJELER TEK TEK İNCELENDİ
Heyetin ilk durağı Teomanpaşa Mahallesi'ndeki Semt Evi oldu. Ardından Mehmet Akif Mahallesi'nde yapımı tamamlanan pazar alanı ve altyapı çalışmaları incelendi. Güneş Mahallesi'nde de benzer şekilde pazar alanı ve çevre düzenlemeleri ziyaret edildi. Demirel Mahallesi, Tek Sarnıç Parkı, Düdenbaşı Mahallesi'ndeki asfalt ve drenaj çalışmaları, Altınova Mahallesi'ndeki 8 derslikli kreş ve bölgedeki yol çalışmaları da heyetin incelediği yerler arasındaydı. Habibler Semt Evi, Gazi Mahallesi'ndeki yol çalışmaları, otizm ve down sendromlu çocuklar için yapılan park alanı, Kanal Boyu peyzaj çalışmaları, Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki Aile Sağlığı Merkezi, Hayvan Barınağı, Drag Pisti, Şelale Mahallesi'ndeki dere ıslah çalışması, Varsak Mahallesi'ndeki Kent Market ve OBA, Edip Akbayram Gençlik Parkı, Göçerler Mahallesi'ndeki park ve büfe projesi, Zeytin Dalı Caddesi, Esentepe Mahallesi park alanı, Yavuz Selim Mahallesi'ndeki yol çalışmaları, Kanal Mahallesi asfalt yapım çalışmaları, Kır Çiçeği Kent Parkı, Karşıyaka ASM, Sakarya Parkı 112 Acil İstasyonu ve AKMEK içindeki AŞEVİ de yapılan incelemeler arasında yer aldı.

'BİZ BİRİZ, BERABERİZ' MESAJI
İnceleme gezisinin sonunda bir değerlendirme yapan Başkan Kocagöz, muhalefet meclis üyelerinin övgü dolu sözlerinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Biz onları muhalefet olarak görmüyoruz, biz biriz, beraberiz. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Kepez'de 105 projeyle yola çıktık, şuanda 50 projemizi tamamladık. Hepimizin ortak paydası insan… Dolayısıyla ‘sen-ben yok, biz varız’ diyoruz. Gezimize katıldıkları için tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Çalışmaya devam edeceğiz tam yol ileri…" ifadelerini kullandı. Kocagöz, Kepez'in Türkiye'ye örnek olabilecek bir meclis yapısına sahip olduğunu ve barış, sevgi ve dostluğun olduğu yerde her şeyin başarıyla sonuçlandığını vurguladı. Kepez'in 55 ilden büyük nüfusuyla Antalya'nın en büyük ilçesi olduğunu ve 81 vilayetten insanı barındırdığını sözlerine ekledi.
- 14:02Çanakkale'de 1050 bisikletli şehitler için pedal çevirdi
- 13:53Bilecik okçuları hedefi 12'den vuruyor: Genç yetenekler gelişimini sürdürüyor
- 13:43Şehit Mithat Çolak'ın sene-i devriyesinde duygusal ziyaret
- 13:33Zonguldak'ta uyuşturucu serası çökertildi: 2 kişi cezaevine gönderildi
- 13:237.800 tonluk nükleer denizaltı USS New Jersey filoya geri döndü





