Kemerde motosiklet kazası: Üniversite öğrencisi yaşamını yitirdi

Antalyanın Kemer ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında üniversite öğrencisi Muhammed Dölek hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Antalya’nın Kemer ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında, üniversite öğrencisi hayatını kaybetti. Kaza, dün akşam saat 17.00 civarında Ulupınar Kavşağı’nda gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi Muhammed Dölek (25), kullandığı motosikletle Kemer’den Kumluca istikametine giderken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Motosiklet, önce refüje ardından da bariyerlere çarptı. Genç öğrencinin arkasından gelen arkadaşı, kazayı görünce hemen durarak 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Genç, kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

CENAZE AİLESİNE TESLİM EDİLDİ
Muhammed Dölek’in cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan işlemlerin ardından yakınları tarafından teslim alındı. Genç öğrencinin cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Aksaray’a götürüldü. Ailesi ve arkadaşları, yaşanan bu talihsiz olay karşısında büyük bir üzüntü yaşadı.
KAZA NEDENİ ARAŞTIRILIYOR
Kaza ile ilgili olarak yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı. Motosiklet kazalarının önlenmesi için alınacak önlemler üzerine de tartışmalar sürüyor. Kazanın, sürücünün dikkatsizliği mi yoksa başka bir etkenle mi gerçekleştiği araştırılacak.
- 12:09Kayserispor'un TFF 1. Lig'deki zorlu yolculuğu başlıyor: Rakipler ve deplasmanlar netleşti!
- 12:02Çin füzesi, ABD uçağını düşürdü iddiası gündemde
- 11:54Fırat Nehri bayramda doldu taştı: Ziyaretçiler akın etti, trafik kilitlendi
- 11:47Adıyaman hastanesinde bıçaklı saldırı: 1 kişi tutuklandı
- 11:4072 yıldır pedal çeviren 85'lik ustadan ilginç tespitler: 'Çırak yetişmiyor, her şey otomasyona döndü





