• middent dış kurban bayramı ilanı
  • satrıda dörüm bayram
SPOR
Yayınlanma : 11 Nisan 2026 03:17

Kayserili Genç Badmintoncular Bulgaristan'da Altın ve Bronz Kazandı

Kayserili Genç Badmintoncular Bulgaristan'da Altın ve Bronz Kazandı
Bulgaristan'da düzenlenen U15 Badminton Şampiyonası'nda Kayserili Yağmur Koçak tek kadınlar ve karışık çiftlerde altın, Furkan Alnıdelik ve Musab Şerbetçi ise çift erkeklerde bronz madalya kazandı.

Bulgaristan'ın Svilengrad kentinde düzenlenen Bulgarian U15 İnternational 2026 Badminton Şampiyonası'nda mücadele eden Kayserili sporcular, uluslararası platformda büyük başarılar elde etti.

sempati mobilya

Kayserili Genç Badmintoncular Bulgaristan\

Türk Sporcular Sahneye Çıktı

Develi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Kulübü'nün yetenekli sporcuları Yağmur Koçak, Furkan Alnıdelik ve Musab Şerbetçi, şampiyonada Türkiye'ye altın ve bronz madalyalar kazandırarak gururlandırdı. 06-09 Nisan 2026 tarihleri arasında gerçekleşen turnuvada, Kayseri'yi ve ülkeyi temsil eden sporcularımız, rakiplerine karşı üstün bir performans sergiledi.

Kayserili Genç Badmintoncular Bulgaristan\

Altın ve Bronz Madalyalar Kayseri'ye Geldi

Yağmur Koçak, tek kadınlar kategorisinde zirveye çıkarak şampiyonluk kupasını kaldırdı. Ardından, karışık çiftler kategorisinde Erzincan'dan partneri Kağan Erçetin ile birlikte de birincilik elde ederek ikinci altın madalyasını kazandı. Diğer yandan, Furkan Alnıdelik ve Musab Şerbetçi çift erkekler kategorisinde üçüncü sırayı alarak bronz madalyanın sahibi oldu. Bu başarılar, antrenörler Barış Boyar ve Murat Çohantimur'un da katkılarıyla elde edildi. Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.