Kayserinin Hacılar ilçesinde iki kişi arasında çıkan tartışma tüfekli saldırıya dönüştü. Karpuzsekisi mahallesinde meydana gelen olayda, aralarında husumet bulunan iki şahıs arasındaki gerginlik silahlı şiddetle sonuçlandı.

OLAYIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI
Olay, M.Y. ile C.K. arasında çıkan tartışmanın büyümesi sonucu yaşandı. İddiaya göre tartışma sırasında M.Y., C.K.ye tüfekle ateş açtı. Saldırı sonucunda C.K.nin başına saçma isabet etti ve yaralandı. Bölgedeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda güvenlik birimi sevk edildi.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ VE OPERASYON
Polis ve jandarma ekipleri olay yerinde geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı. Sağlık ekipleri ise yaralı C.K.yi derhal ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Yaralının sağlık durumunun stabil olduğu bildirildi. Jandarma ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli M.Y.yi yakalamak için operasyon başlattı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Olayla ilgili soruşturma kapsamında bölgede incelemeler sürüyor. Yetkililer, olayın nedenlerini ve arka planını araştırıyor. Şüphelinin yakalanması için çalışmaların yoğun şekilde devam ettiği belirtildi.







