Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Develi ilçesindeki Çomaklı Mahallesi'ni ziyaret etti. Ziyaretin amacı, Şehit imam hatipler Hüseyin Yıldız ve Mehmet Taşkesen'in şehadetlerinin 33. yıldönümünde kabirlerini ziyaret etmekti.

ŞEHİTLER ANILDI
İl protokolünün de katıldığı ziyaret, şehitlerin 26 Haziran 1992'de Mardin'in Derik ilçesi Pirinçli köyü Dikmen mezrasında hain terör örgütü tarafından şehit edilmelerinin anısına gerçekleştirildi. Şehitlerin Çomaklı Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi.

OKULLARA ŞEHİTLERİN İSİMLERİ VERİLECEK
Vali Çiçek, şehit imamların isimlerinin köydeki İlkokul ve Ortaokula verilmesi için çalışma başlattı. Bu çalışma, birçok din görevlisi ve Din Görevlileri Dernekleri tarafından takdirle karşılandı. Develi Din Görevlileri Dernek Başkanı Kenan Taşkesen ve yönetim kurulu, Vali Çiçek'e gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.







