SPOR
Yayınlanma : 15 Mart 2026 00:52

Kayseri, Snowboard Türkiye Şampiyonası'nda zirveye yerleşti

Kayseri, Snowboard Türkiye Şampiyonası'nda zirveye yerleşti
Kayseri, Erzurum'da düzenlenen Snowboard Türkiye Şampiyonası'nda 15 madalya kazanarak zirvede yer aldı ve şehrini gururlandırdı.
Kayseri, Snowboard Türkiye Şampiyonası'nda zirveye yerleşti

9-11 Mart tarihleri arasında Erzurum’da gerçekleştirilen Snowboard Türkiye Şampiyonası final etabında Kayseri takımı, elde ettiği 15 madalya ile büyük bir başarıya imza attı.

teknik yapı

KAYSERİ SPORCULARI GÖSTERDİKLERİ PERFORMANSLA GÖZ DOLDURDU

Kayserili sporcular, şampiyonanın final etabında gösterdikleri üstün performansla toplamda 15 madalya kazanarak zirvede yer aldılar. Bu başarı, Kayseri'nin spor alanındaki potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi.

BAŞARILI SPORCULARI TEBRİK ETTİLER

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bu önemli başarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Zorlu parkurlarda ve güçlü rakipler karşısında mücadele eden sporcularımız, azimleri ve disiplinli çalışmalarıyla önemli dereceler elde ederek şehrimizi gururlandırdılar.” ifadelerine yer verdi. Ayrıca, takımın başarısında emeği geçen antrenörler Mustafa Demir ve Sait Güneş ile tüm sporcuları tebrik etti.